Důležité upozornění! Pposlední kusy na skladě!
Datum dostupnosti
Hrozny: Touriga Naiconal, Touriga Franca, Cabernet Sauvignon
Výroba: Ručně sbírané a tříděné hrozny z našich nejstarších vinic, odstupování, macerace fermentace v mechanických "lagarech" s regulací teploty, jablečná-mléčná fermentace, zrání v 80% francouzských a 20% amerických dubových sudech a filtrace.
Doporučené servírování: vhodné k červenému masu a sýrům
Teplota: 17°C
Intenzivní červená až granátová barva. Bohaté, komplexní, se svěžími tóny vavřínu a eukalyptu, trochou švestek a ostružin, lehké toastové a vanilkové aroma ze zrání v sudech. V ústech je svěží, s příjemnou kyselinou, dobře vyvážené, s velkou koncentrací a zralou tříslovinou. Dlouhý závěr.
Složení:Olej, 35% Cherry apriky (papriky, cukr, sůl, kyselina: kyselina octová, zpevňující činidlo: chlorid vápenatý), 26% smetanový sýr ((smetanový sýr, 0,6% koření (obsahuje hořčici)), sůl, cukr, škrob )). Červená barva Chuť: lehce kyselá, sladká Chuť: Typická, lehce horká, sýr Vůně: typický sýr, svěží
SklademSpecifikace Hrozny: Tinta del País 100% (Tempranillo) Alkohol: 13,5%Vinice: Vysazeny před 19 lety.Výška: 950 m nad moře Barva: Růžová s fialovými odstíny. Světlé a živé barvy. Vůně: Vysoce aromatické a voňavé víno. Dominují aroma červeného ovoce (jahody, maliny a ostružiny), která označují velmi labužnickou vůni. Gastronomie : Ryby, orientální rýže...
SklademExtra panenský olivový olej ochucený - černý lanýž 125 ml Jedlý rostlinný jednodruhový extra panenský olivový olej ochucený - černý lanýž. Zálivka s extra panenským olivovým olejem (99,8%), černý lanýž (0,1%), lanýzové aroma (0,1%) Země původu: Španělsko 12 ks/kart.
SklademFíkový džem vyrobený ze 60% ovoce a 44% cukrů Země původu Španělsko
SklademJahodový džem vyrobený ze 60% ovoce a 44% cukrů Země původu Španělsko
SklademBorůvkový džem vyrobený ze 60% ovoce a 44% cukrů Země původu Španělsko
SklademBroskový džem vyrobený ze 60% ovoce a 44% cukrů Země původu Španělsko
SklademExtra panenský olivový olej ochucený - bílý lanýž 125 ml Jedlý rostlinný jednodruhový extra panenský olivový olej ochucený - Bazalka Zálivka s extra panenským olivovým olejem (99,8%), bazalka (0,1%), bazalkové aroma (0,1%) Země původu: Španělsko 12 ks/kart.
SklademHrozny: 100% TempranilloZemě původu: ŠpanělskoBarva: červenáOblast: Ribera del Duero12 ks/kart.Doporučená teplota 16-18 °C.Vhodné podávat s grilovaným nebo pečeným červeným masem, zvěřinou, pečenou kachnou a husou, masovými omáčkami s přílohou, výborné k plísňovým sýrům typu Niva a Rokfór.
SklademHrozny: 100% TempranilloZemě původu: ŠpanělskoBarva: červenáOblast: Ribera del Duero6 ks/kart.Doporučená teplota 16-18 °C.Vhodné podávat ke kořeněným biftekům a steakům, zvěřině, jehněčímu, masovým omáčkám a těstovinám. Výborně chutná se zralými a plísňovými sýry typu Niva a Rokfór.
SklademZelené španělské olivy plněné paprikovou pastou. Složení: olivy, voda, papriková pasta 8,57% ( paprika 14%, zahušťovadlo: guma guar, alginát sodný), jedlá sůl (6%), regulátor kyselosti: kyselina citronová. Země původu: Španělsko 12 ks/kart.
SklademZelené španělské olivy plněné paprikovou pastou. Složení: olivy, voda, jedlá sůl (6%), okyselovadlo: kyselina citronová, papriková pasta 12,41% ( paprika (30%), zahušťovadlo: guma guar, alginát sodný, konzervační látky: sorban draselný ). Země původu: Španělsko 6 ks/kart.
SklademSložení: olivy, jedlá sůl, stabilizátor barvy: glukonát železnatý (E579). Může obsahovat úlomky pecek. Země původu: Španělsko Výživové údaje na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 624 kJ / 149 kcal, tuky: 14,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 2,3 g, sacharidy: 0 g, z toho cukry: 0 g, bílkoviny: 3,2 g, sůl: 1,6 g.
SklademHrozny: 100% Tempranillo Země původu: Španělsko Barva: červená Oblast: Ribera del Duero 12 ks/kart. Doporučená teplota 16-18 °C. Vhodné podávat s grilovaným nebo pečeným červeným masem, zvěřinou, pečenou kachnou a husou, masovými omáčkami s přílohou, výborné k plísňovým sýrům typu Niva a Rokfór.
SklademHrozny: 100% Tempranillo Země původu: Španělsko Barva: červená Oblast: Ribera del Duero 6 ks/kart. Doporučená teplota 16-18 °C. Vhodné podávat ke kořeněným biftekům a steakům, zvěřině, jehněčímu, masovým omáčkám a těstovinám. Výborně chutná se zralými a plísňovými sýry typu Niva a Rokfór.
SklademHrozny: 100% Tempranillo Země původu: Španělsko Barva: červená Oblast: Ribera del Duero 6 ks/kart. Doporučená teplota 16-18 °C. Vhodné podávat s grilovaným nebo pečeným červeným masem, zvěřinou, pečenou kachnou a husou, masovými omáčkami s přílohou, výborné k plísňovým sýrům typu Niva a Rokfór.
SklademHrozny: 100% Tempranillo Země původu: Španělsko Barva: červená Oblast: Ribera Duero 6ks/kartonTeplota servírování: 16 - 18⁰C.
SklademDruh: bílé suché víno Hrozny: Verdejo 100% Vinařská oblast: DO Mancha Alkohol 13% Vol.Vinařství: vinice jsou v nadmořské výšce 800 metrů, s velmi chladnou zimou a suchým létem, teplým dnem a studenou nocí, proto hrozny dozrávají velmi pomalu. Fermentační místnost má tanky z nerezové oceli s automaticky regulovanou teplotou. Hrozny jsou lisovány se slupkou.
SklademHrozny: 100% Tempranillo Země původu: Španělsko Barva: červená Oblast: Ribera Duero 6ks/kartonTeplota servírování: 16 - 18⁰C.
SklademIdeální k jídlu nebo mezi jídly Obsah alkoholu: 10% Vol Doporučená teplota servírování: 8⁰C - 10⁰C
SklademHrozny: Verdelho, Fernet Pires a Arinto Výroba: Odstopkování, lisování hroznů, usazování za studena, kvašení při regulované teplotě, stabilizace a filtrace.
SklademHrozny: Touriga Nacional a Syrah Výroba: Odstopkování, drcení, macerace se slupkou, usazování moštu, fermentace při regulované teplotě, stabilizace za studena a filtrace. Doporučené servírování: Teplota: 9 - 10°C Vhodné k předkrmům, salátům, těstovinám, rybám či mořským plodům
SklademHrozny: Touriga Nacional, Alicante Bouchet, Touriga Franca Výroba: Odstopkování, drcení, macerace a fermentace při regulované teplotě, jablečná-mléčná fermentace, částečně zrající v sudu z amerického dubu, filtrace Doporučené servírování: Vhodné k červenému masu a sýru Teplota: 17°C
SklademHrozny: Touriga Nacional, Touriga Franca, Cabernet Sauvignon Výroba: Odstopkování, macerace a fermentace v mechanických "lagarech" s regulací teploty, jablečná- mléčná fermentace, zrající ve francouzsko-amerických dubových sudech a filtrech. Doporučené servírování: vhodné k červenému masu a sýrům Teplota: 17°C
SklademHrozny: Touriga Nacional, Touriga Franca, Cabernet Sauvignon Výroba: Odstopkování, macerace a fermentace v mechanických "lagarech" s regulací teploty, jablečná- mléčná fermentace, zrající ve francouzsko-amerických dubových sudech a filtrech. Doporučené servírování: vhodné k červenému masu a sýrům Teplota: 17°C
SklademOdrůda hroznů: 80% Pinot Meunier, 20% Pinot Noir.
SklademOdrůda hroznů: 90% Pinot Meunier, 10% Chardonnay.
SklademOdrůda: 60% Pinot Noir, 20% Pinot Meunier, 20% Chardonnay
Skladem